SUP – STAND UP PADDLING

KURS – SAFARI – YOGA – EVENT – UTLEIE

Hva er SUP?

SUP, Stand Up Paddling, eller brettpadling på godt norsk, er kjent som verdens raskest voksende vannsport de siste 10 årene. I Norge ble SUP introdusert i 2006, men det er først de siste 2-3 årene det virkelig har blitt populært.

Som navnet tilsier står man oppreist på et brett og padler. Mest vanlig her er padling på flatt vann, akkurat som med havkajakk, men man kan også surfe bølger, padle elver og til og med gjøre yoga på vannet. Det finnes ulike brett til alle formål – store stabile touring-brett til langturer med telt og oppakning, små surfe-modeller, yoga-brett, egne brett for elvepadling, raceing-brett til fart, trening og konkurranser i tillegg til «all round»-brett for lek, moro, trening og tur.

 

Vår erfaring – din garanti

4ELEMENTS startet med SUP-kurs, SUP bølgesurfing og guidede turer allerede i 2012. Vi har siden da gjennomført mangfoldige kurs, arrangementer og turer over hele Øst- og Vestlandet med mobil base i Oslo-området. I fjor hadde vi over 700 personer i alle aldre ute på brett sammen med oss. Vi har instruktører sertifisert av ISA, International Surfing Association, som sikrer effektiv læring og er en garanti for din sikkerhet på våre kurs og turer.

 

Prøv SUP med oss!

Vi holder faste padle- og yoga-kurs og arrangerer SUP Safari, guidede turer, fra mai til september i Oslo-området og i Drammen. Under våre camper på «Cold Hawaii», Klitmøller i Danmark, kan du også lære bølgesurfing på SUP. I tillegg er vi fast kursholder og tur-arrangør på Strynefestivalen, Vinjerock og Fjellfilmfestivalen.

Vi organiserer SUP-aktiviteter og TEAM building for bedrifter, utdrikkingslag og grupper, og vi tilbyr PT-timer for trening. Du kan også leie komplette utstyrspakker hos oss.

Klikk her for mer info og påmelding:
KURS – SAFARI – YOGA – EVENT – UTLEIE