SUP kurs

Lær SUP med sertifisert instruktør

Trenger jeg virkelig et kurs for å kunne padle SUP?

Alt kan selvsagt læres uten å ta et kurs, men kommer du på et av våre, kan vi garantere at du ikke vil angre. Å padle SUP er faktisk ikke så lett som det ser ut til – spesielt å padle med stø kurs uten å bytte side med åra. Kan det være mulig?! Med riktig padleteknikk er det fullt mulig, og dette er en av tingene du vil lære. Du vil også lære å bruke de store muskelgruppene – resultatet blir mer effektiv padling og høyere fart. Generelt god padleteknikk er svært nyttig uansett om du skal padle SUP, kajakk eller kano; du vil bli mer utholdende og mindre utsatt for belastningsskader.

 

Kurs-destinasjoner

Vi holder kurs på Sognsvann og Bygdøy Sjøbad i Oslo, Sjøholmen i Sandvika og ved Drammen Campingplass. Vi har også holdt en del kurs på Vollen i Asker – vi avventer inntil videre med kurs her til vi har funnet et egnet sted for oppbevaring av brett.

 

Introkurs flatt vann – 2 timer

Sognsvann i Oslo og Drammenselva.

Les mer her!

 

Introkurs åpent vann (hav) – 3 timer

Bygdøy Sjøbad i Oslo og Sjøholmen i Sandvika.

Les mer her!

 

Private kurs og events

Vi holer PT-timer og arrangerer private kurs for 2 eller flere deltakere. Ta kontakt via vårt kontaktskjema for priser og booking.

 

Læringsgaranti

Dersom vanskelige forhold eller andre faktorer har gjort det umulig å lære seg de grunnleggende ferdighetene, kan du være med på et annet oppsatt kurs gratis.

 

Alle våre kurs holdes av sertifiserte instruktører og overholder ISA standard (International Surfing Association) Gjennomføring av oppsatte kurs forutsetter minimum 4 påmeldte.

 

Flotte forhold ved Bygdøy Sjøbad

Gradvis progresjon til stående padling

God teknikk = god fart = god trening for mage og rygg!