SUP kurs

Introkurs – lær SUP med sertifisert instruktør

Trenger jeg virkelig et kurs for å kunne padle SUP?
Alt kan selvsagt læres uten å ta et kurs, men kommer du på et av våre introkurs kan vi garantere at du ikke vil angre. Å padle SUP er faktisk ikke så lett som det ser ut til – spesielt å padle på en rett linje uten å bytte side med åra. Jammen det er vel ikke mulig?! Med riktig padleteknikk er det fullt mulig, og dette er en av tingene du vil lære. Du vil også lære å bruke de store muskelgruppene – resultatet blir mer effektiv padling, større fart og stabil kurs. Generelt god padleteknikk er svært nyttig uansett om du skal padle SUP, kajakk eller kano; du vil bli mer utholdende og mindre utsatt for belastningsskader.

Vi går grundig igjennom alt som omhandler sikkerhet og vi gir deg kunnskap og ferdighet til å bli en trygg padler der du vil padle.

Mange er i forkant bekymret for å falle i vannet på kurs. Tror du på oss når vi sier at færre enn én av 10 faller ufrivillig i vannet i løpet av våre introkurs? Grunnene til det er flere! Vi har meget stabile brett, vi padler i rolige omgivelser, er eksperter på å finne ly for vind og bølger, og vi har en metodisk progresjon fra knestående til stående padling. Alle vi har hatt på kurs siden 2012, tro det eller ei, har klart å finne balansen.

Finn et kurs nær deg i sommer!
Vi holder kurs med oppmøte følgende steder:

Oslo / Sognsvann – se kart
Oslo / Bygdøy Sjøbad – se kart

Sandvika / Kadettangen – se kart
Drammen / Bragernes  – se kart
Asker / Vollen – se kart


KLIKK FOR DATOER OG PÅMELDING:

OSLO  –  SANDVIKA  –  DRAMMEN  –  ASKER


Er dere 6 eller flere som ønsker kurs kan vi komme til dere der dere ønsker å padle! Vi gir rabatt om dere er 8 eller flere. Gi oss en lyd via vårt kontaktskjema.

Læringsgaranti
Dersom vanskelige forhold eller andre faktorer har gjort det umulig å lære seg de grunnleggende ferdighetene, kan du være med på et annet oppsatt kurs gratis.

Våre kurs holdes av sertifiserte instruktører og overholder ISA standard (International Surfing Association), varer i ca. 1,5 timer og inkluderer leie av alt utstyret man trenger. Gjennomføring av oppsatte kurs forutsetter minimum 4 påmeldte.

Flotte forhold ved Bygdøy Sjøbad

 

Gradvis progresjon til stående padling

 

God teknikk = god fart = god trening for mage og rygg!