SUP kurs

Lær SUP med sertifiserte instruktører

Introduksjonskurs

Vi holder introduksjonskurs i Oslo-området og i Drammen fra mai til september, hvor du lærer grunnleggende padleteknikk, svingteknikk og om sikkerhet under varierende forhold. Kurset gir god balanse på brettet og riktig padleteknikk gir en effektiv treningsøkt for hele kroppen – spesielt mage og rygg. Vi bruker oppblåsbare SUP brett og du vil få innblikk i hvordan man rigger utstyret.

Pris: kr 600,-

Våre kurs holdes av sertifiserte instruktører og overholder ISA standard (International Surfing Association), varer i ca. 1,5 timer og inkluderer leie av alt utstyret man trenger. Gjennomføring av kurs forutsetter minimum 4 påmeldte.

Se kart for våre kursdestinasjoner:
SognsvannLysaker/Sollerudstranda og Bygdøy Sjøbad (Oslo)
Bragernes Strand (Drammen)

KURS- OG AKTIVITETS-KALENDER

 

Kurs for øvede og viderekommende

Har du blitt hekta og vil bli en mer effektiv padler? Vil du bruke SUP som trening? Da kan vi anbefale våre kurs for øvede og viderekommende padlere – vi tilpasser kurset til deltakernes nivå. Kurset holdes på Lysaker/Sollerudstranda i Oslofjorden.

Kursinnhold:
– race/sprintteknikk
– flere svingteknikker / ulike tilnærminger til «step back turn»
– sideveis manøvrering og ulike måter å bruke padleåren på
– bedre balanse i moderate bølger
– padling for effektiv trening

Du får individuelle tilbakemeldinger på egen padleteknikk og vi garanterer at du blir en mer effektiv og tryggere padler. I tillegg til å ha ISA-sertifisering er kursholder utdannet personlig trener fra Norges Idrettshøgskole.

Pris: kr 600,-

KURS- OG AKTIVITETS-KALENDER

 

Vi setter også opp kurs på forespørsel hvor som helst (minimum 4 deltakere). Send oss en forespørsel på e-post eller via vårt kontaktskjema.

 

Praktisk informasjon

Vi anbefaler vanlig treningstøy, evt. med ull under om våren og på høsten. Dersom det er flatt vann, er det svært sjelden at noen havner ufrivillig i vannet på denne typen introkurs. Vi stiller med flytevester, og tidlig og sent på sesongen har vi også med våtdrakter til de som ønsker.

Husk å ta med:

  • håndkle
  • tørt skift
  • solkrem
  • og godt humør!

Ansvar

Alle kursister deltar av egen fri vilje og på eget ansvar. Det forutsettes at alle kan svømme og har forsikring som dekker eventuelle skader/ulykker. Alle deltagere under 18 år må ha skriftlig tillatelse fra foresatte.

Utstyret vi bruker

Vi bruker oppblåsbare Red Paddle brett – markedets ledende og mest solgte inflatable SUP´s! Vår samarbeidspartner og leverandør av utstyr er SrfSnoSk8 i Vika.

 

Oversikt over kurs og aktiviteter – her kan du gå videre til påmelding

Månedlig oversikt

< 2018 >
Februar
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør
Søn
januar
januar
januar
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
mars
mars
mars
mars

 

 

Liste

< 2018 >
Februar
  • Ingen Arrangementer