Om oss

Vår historie

4elements ble etablert av Jesper Thomsen i 2004 med kite-kurs i Norge om vinteren og i Danmark om sommeren. Fra 2006 til 2015 arrangerte vi årlig 4 uker med kitecamps i Hvite Sande på vestkysten av Danmark, og fra 2016 har vi invitert til årlig SUP, surf og kite-camp på Klitmøller, kjent som «Cold Hawaii» på grunn av spesielt gode forhold for bølgesurfing.

Sommeren 2011 startet vårt SUP-eventyr med innkjøp av 10 oppblåsbare Stand Up Paddle-brett fra Red Paddle Co, og vi hadde våre første kurs under kitecampen i Hvide Sande. Siden mai 2012 har vi holdt kurs og arrangert guidede turer (SUP Safari) i Oslo-området og etterhvert i Drammen. Vi er mobile med våre SUP-aktiviteter og er fast kursholder og tur-arrangør på Strynefestivalen, Vinjerock og Fjellfilmfestivalen.

I 2016 introduserte vi SUP yoga – en aktivitet som har blitt spesielt populær på festivalene, og som vi også tilbyr på Sognsvann i Oslo. Siden sommeren 2019 har også intro til SUP elvepadling blitt en av våre aktiviteter på festivalene.

SUP har de siste 10-12 årene vært verdens raskest voksende vannsport og vi har hatt gleden av å ha stor variasjon av deltakere i alle aldre på våre kurs og aktiviteter – både barn, ungdom, voksne og pensjonister. I tillegg til våre ordinære kurs og turer har vi hatt utallige SUP-arrangementer for bedrifter og privatpersoner. Vi har organisert SUP for sommer- og sjøskoler for barn og ungdom, vi har arrangert NM i SUP for komikere med Else Kåss Furuseth i spissen, vi har vært med på 4-stjernes middag og vi har guidet turer i Oslofjorden i samarbeid med The Luxury Travel Designer for å neven noe.

4elements er listet som offisiell SUP-skole i Red Paddle sin globale plattform for hvor du kan lære SUP: Learn2paddleboard.com. Alt utstyr er levert av vår samarbeidspartner SrfSnoSk8 – en av Norges desidert beste SUP- og surfesjapper.

Vi har SUP instruktører som er sertifisert av ISA (International Surfing Association).

Har du spørsmål? Kontaktinformasjon finner du her.

Håper vi sees på vannet!

Med vennlig hilsen
TEAM 4elements
v/ daglig leder, instruktør og guide
Hallgeir Thorbjørnsen