Intro-kurs flatt vann

Lær grunnleggende SUP-teknikker og om sikkerhet på vannet

Vi lærer deg først å balansere på brettet; fra knestående til stående. Deretter viser vi, og øver på, grunnleggende padle- og svinge-teknikker. Vi går grundig igjennom alt som omhandler sikkerhet og vi gir deg kunnskap og ferdighet til å bli en trygg padler på flatt vann.

Noen er i forkant bekymret for å falle i vannet på denne typen kurs, noe du ikke trenger å være. Få faller ufrivillig i vannet i løpet av våre intro-kurs for flatt vann. Grunnene til det er flere; vi har meget stabile brett, vi padler i rolige omgivelser, er eksperter på å finne ly for vind og bølger, og vi har en metodisk progresjon fra knestående til stående padling. De som ønsker å øve på å komme seg opp på brettet fra vannet, må selvsagt regne med et bad, og vi legger gjerne opp til utfordrende aktiviteter som mest sannsynlig inkluderer bading for de som vil! Dersom du ønsker et kurs som inneholder en mer grundig gjennomgang av og øving på selvredning pluss kameratredning, kan du velge vårt 3 timers introkurs for åpnet vann (hav).

Alle vi har hatt på kurs siden 2012, tro det eller ei, har klart å finne balansen på brettet.

Kurset varer i 2 timer og foregår på Sognsvann i Oslo.

Pris
Kr 890,- inkludert leie av utstyr og flytevest

KLIKK HER FOR DATOER OG PÅMELDING
(Hvis du ser siden på mobil – klikk «Book nå» for å se datoer)

 

Våre kurs holdes av sertifiserte instruktører og overholder ISA standard (International Surfing Association) Gjennomføring av oppsatte kurs forutsetter minimum 4 påmeldte.

Les våre vilkår for bestilling av kurs her.