Intro-kurs flatt vann

Lær grunnleggende SUP-teknikker og om sikkerhet på vannet

Vi lærer deg først å balansere på brettet; fra knestående til stående. Deretter viser vi, og øver på, grunnleggende padle- og svinge-teknikker. Vi går grundig igjennom alt som omhandler sikkerhet og vi gir deg kunnskap og ferdighet til å bli en trygg padler på flatt vann.

Noen er i forkant bekymret for å falle i vannet på denne typen kurs, noe du ikke trenger å være. Få faller ufrivillig i vannet i løpet av våre intro-kurs for flatt vann. Grunnene til det er flere; vi har meget stabile brett, vi padler i rolige omgivelser, er eksperter på å finne ly for vind og bølger, og vi har en metodisk progresjon fra knestående til stående padling. Uansett legger også opp til utfordrende aktiviteter dersom noen av dere synes det er helt i orden med et bad!

Alle vi har hatt på kurs siden 2012, tro det eller ei, har klart å finne balansen på brettet.

Kurset varer i 2 timer.

Pris: Kr 790,- inkludert leie av utstyr og flytevest

Datoer og påmelding:
OSLO – SANDVIKA – DRAMMEN

 

Finner du ikke en dato som passer? Vi setter ofte opp flere datoer i løpet av sommeren med hensyn til etterspørsel og ønsker.

Våre kurs holdes av sertifiserte instruktører og overholder ISA standard (International Surfing Association) Gjennomføring av oppsatte kurs forutsetter minimum 4 påmeldte.

Les våre vilkår for bestilling av kurs her.