SUP Safari

Padletur med guide

Bli med oss på en uforglemmelig turopplevelse – stående på vannet! Brettpadling er en super måte for å komme seg enkelt ut på fjorden. Du får oppleve fjorden, øyene og byen fra en helt annen side, og stående får du god oversikt over de vakre omgivelsene vi padler i.

Du trenger ingen forkunnskaper for å være med oss på tur – vi gir en innføring i padling og alt som handler om sikkerhet, og du finner raskt balansen på våre meget stabile brett .

Vi arrangerer rolige turer i Oslofjorden og på Drammenselva. Vi padler blant annet rundt øyene utenfor Høvikodden, utforsker Sandvikselva, padler ned Akerselva fra Mathallen og opplever det urbane området i Bjørvika ved det nye Munchmuseet og Operaen.

På de lengre turene, tar vi en pause på en holme eller strand og serverer nydelig påsmurt focaccia, nypresset juice og kaffe levert av Godt Brød. På 2-timers-turene tar vi også med en liten snack til en kort pause.

Turene passer for alle i alle aldre – har du ikke padlet SUP tidligere, gir vi deg en kort intro før turen og vi gir deg padletips på veien. Tidligere kursdeltakere og alle andre SUP´ere som vil være med på en hyggelig og sosial opplevelse er hjertelig velkomne!

Vanligvis kan du ta med eget brett, men siden vi kun kan ha 4 deltakere i tiden fremover, reserverer vi disse plassene til de som ikke har eget brett.

 

Her kan du se hvor ulike turer starter:
Oslofjorden / Sjøholmen 
Sandvika / Sandvikselva 
Oslo – Akerselva
Oslo sentrum / Bjørvika 
Drammen / Åssiden

 

Klikk her for datoer og påmelding:

OSLO OG SANDVIKA  –  DRAMMEN

 

Vi arrangerer også private turer. Send oss en forespørsel på e-post eller via vårt kontaktskjema.

På tur gjennom sundet mellom Saraholmen og Borøya i Oslofjorden

 

Pause med sandwich og smoothie er fast innslag på alle turer

 

Flytende hvilestund på Oppstrynsvatnet under Strynefestivalen