SUP Safari

Padletur med guide

Årets første SUP Safari blir på Akerselva etterfulgt av privat badstue på SALT Art Music på Langkaia i Bjørvika. Neste tur er en guidet urban SUP Safari i Bjørvika også etterfulgt av badstue på SALT.

BOOK HER!

Bli med oss på en uforglemmelig turopplevelse – stående på vannet! Brettpadling er en super måte for å komme seg enkelt ut på fjorden. Du får oppleve byen og området fra en helt annen side, og stående får du god oversikt over de vakre omgivelsene vi padler i. I løpet av turen tar vi en pause på en holme eller strand og serverer en nydelig sandwich og smoothie levert av SOHO Urban Eatery. Noe godt til kaffen blir det også.

Vi arrangerer rolige turer i Oslofjorden og på Drammenselva. I tillegg skal vi i sommer utforske Sandvikselva og vi har satt opp en tur ned siste delen av Akerselva og ut på fjorden på sen-sommeren.

Tidligere kursdeltakere og alle andre SUP´ere som vil være med på en hyggelig og sosial opplevelse er hjertelig velkomne!

Du kan ta med eget brett eller leie av oss.

Her ser du kart over der vi starter noen av de ulike turene:
Oslo / Høvikodden – se kart
Oslo / Slependen – se kart
Oslo / Sandvikselva – se kart
Drammen / Krokstadelva – se kart

KLIKK HER FOR DATOER OG PÅMELDIN I OSLO

Vi arrangerer gjerne turer på forespørsel hvor som helst (minimum 6 deltakere). Send oss en forespørsel på e-post eller via vårt kontaktskjema.

På tur gjennom sundet mellom Saraholmen og Borøya i Oslofjorden

 

Pause med sandwich og smoothie er fast innslag på alle turer

 

Flytende hvilestund på Oppstrynsvatnet under Strynefestivalen