SUP Safari

Padletur med guide

Bli med oss på en uforglemmelig turopplevelse – stående på vannet! Brettpadling er en super aktivitet for å komme seg enkelt ut på fjorden eller elva. Du får oppleve fjorden, øyene og byen fra en helt annen side, og stående får du god oversikt over de vakre omgivelsene vi padler i.

Vi arrangerer rolige turer i Oslofjorden og på Drammenselva. Vi padler blant annet rundt øyene utenfor Høvikodden i Sandvika, utforsker Sandvikselva, padler ned Akerselva fra Mathallen, litt mere action her, og opplever det urbane området i Bjørvika ved det nye Munchmuseet og Operaen. Tradisjon tro tar vi en liten pause med noe å bite i pluss en juice eller smoothie i løpet av alle turer.

På våre turer kan du ta med ditt eget SUP-brett eller leie av oss, og du kan velge mellom flere forskjellige turer.

 

Bli med på SUP Sauna Safari i Bjørvika i april og mai!

SUP Safari i Bjørvika med skulpturen «She Lies» i bakgrunnen. Foto: Anine Bjørnsen

Endelig er vi igang med våre lenge planlagte vinter- og vårturer på SUP med flytende badstue etter turen. Sein vinter og vår er en spesielt fin tid for padling – nesten ingen andre er på vannet og på en stille dag er det duket for en flott padleopplevelse utenom det vanlige. 

Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med – vi starter på knestående om du ikke har prøvd SUP tidligere og du finner raskt balansen på våre meget stabile brett fra Red Paddle Co.

Vi tar selvsagt høyde for værforhold og ikke minst om isen har gått der vi har satt opp turene. Dersom vi blir forhindret i å gjennomføre på oppsatte datoer har vi flere aktuelle datoer i bakhånd.

KLIKK HER FOR DATOER, PRIS OG PÅMELDING

 

2 timers intro-tur

Våre 2 timers turer passer for deg som har lite eller ingen erfaring med SUP fra tidligere. Mange synes dette er en fin intro til SUP og mange av våre deltakere har blitt hekta! Har du masse erfaring er du også velkommen.

Vi stiller med sertifisert guide og vi gir en innføring i padle-teknikk og alt som omhandler sikkerhet, og for deg med erfaring kan få verdifulle tips for egen teknikk. Nybegynnere finner raskt balansen på våre meget stabile brett Red Paddle Co.

Turene starter i på Sjøholmen i Sandvika og ved Drammen Campingplass. Valg av rute avhenger av vær og vind, og vi forsøker å legge opp en tur som passer for alle deltakerne.

KLIKK HER FOR DATOER, PRIS OG PÅMELDING

 

3 timers guidet tur

Våre 3 timers turer passer perfekt til deg som har vært med på intro-kurs eller har padlet litt SUP på egenhånd, og vil være med på en hyggelig og sosial tur på Oslofjorden. Er du i generelt god fysisk form, har holdt i en kajakk-åre fra før, kan du bli med på denne uten å ha prøvd SUP.

Turene starter i på Sjøholmen i Sandvika. Valg av rute avhenger av vær og vind, og vi forsøker å legge opp en tur som passer for alle deltakerne.

KLIKK HER FOR DATOER, PRIS OG PÅMELDING

 

SUP Øyhopping

Sist sommer introduserte vi en 5-6 timers SUP Øyhopping og til vår store glede fikk vi gjennomført to fullbooka og vellykka turer. Vil du være med på denne turen bør du ha padlet en del SUP tidligere eller ha solid erfaring med kajakk- eller kanopadling.

Turen starter i på Sjøholmen i Sandvika. I løpet av dagen utforsker vi en større del av Oslofjorden og dens mange flotte øyer. Valg av rute avhenger av vær og vind, og vi forsøker å legge opp en tur som passer for alle deltakerne.

KLIKK HER FOR DATOER, PRIS OG PÅMELDING

Vi arrangerer også private turer. Send oss en forespørsel på e-post eller via vårt kontaktskjema.

Les våre vilkår for bestilling av kurs og turer her.

 

På tur gjennom sundet mellom Saraholmen og Borøya i Oslofjorden. Foto: Hallgeir Thorbjørnsen

 

Pause med sandwich og smoothie er fast innslag på alle turer. Foto: Inga Maria Beddari

 

Flytende hvilestund på Oppstrynsvatnet under Strynefestivalen. Foto: Hallgeir Thorbjørnsen