SUP Safari

Padletur med guide

Bli med oss på en uforglemmelig turopplevelse – stående på vannet! Brettpadling er en super aktivitet for å komme seg enkelt ut på fjorden eller elva. Du får oppleve fjorden, øyene og byen fra en helt annen side, og stående får du god oversikt over de vakre omgivelsene vi padler i.

Vi arrangerer rolige turer i Oslofjorden og på Drammenselva. Vi padler blant annet rundt øyene utenfor Høvikodden, utforsker Sandvikselva, padler ned Akerselva fra Mathallen, litt mere action her, og opplever det urbane området i Bjørvika ved det nye Munchmuseet og Operaen. Tradisjon tro tar vi en liten pause med noe å bite i pluss en juice eller smoothie i løpet av alle turer.

På våre turer kan du ta med eget brett eller leie av oss, og du kan velge mellom 5 forskjellige turer.

 

NYHET! SUP kunst- og kultur-safari i Sandvika

I samarbeid med Sjøholmen kunst- og kulturhus har vi nå satt opp en helt ny SUP Safari, helt unik i sitt slag, med kunst og historie på veien. Du får oppleve Sandvika by fra sjøsiden med flere spennende stopp på veien!

Turene starter ved kulturhuset i Sandvika.

LES TURBESKRIVELSE, SE DATOER, PRIS OG PÅMELDING HER!

 

2 timers intro-tur

Vi anbefaler våre 2 timers turer for deg som kun så vidt eller ikke har prøvd SUP tidligere. Mange synes dette er en fin intro til SUP og flere av våre deltakere har blitt hekta! Vi gir en innføring i padle-teknikk og alt som omhandler sikkerhet, og du finner raskt balansen på våre meget stabile brett.

Turene starter i på Sjøholmen i Sandvika og ved Drammen Campingplass. Valg av rute avhenger av vær og vind, og vi forsøker å legge opp en tur som passer for alle deltakerne.

Velg sted for datoer, pris og påmelding:

OSLO/SANDVIKA – DRAMMEN 

 

3 timers guidet tur

Våre 3 timers turer passer perfekt til deg som har vært med på intro-kurs eller har padlet litt SUP på egenhånd, og vil være med på en hyggelig og sosial tur på Oslofjorden. Er du i generelt god fysisk form, har holdt i en kajakk-åre fra før, kan du bli med på denne uten å ha prøvd SUP.

Turene starter i på Sjøholmen i Sandvika. Valg av rute avhenger av vær og vind, og vi forsøker å legge opp en tur som passer for alle deltakerne.

DATOER, PRIS OG PÅMELDING HER!

 

SUP Øyhopping

Sist sommer introduserte vi en 5-6 timers SUP Øyhopping og til vår store glede fikk vi gjennomført to fullbooka og vellykka turer. Vil du være med på denne turen bør du ha padlet en del SUP tidligere eller ha solid erfaring med kajakk- eller kanopadling.

Turen starter i på Sjøholmen i Sandvika. I løpet av dagen utforsker vi en større del av Oslofjorden og dens mange flotte øyer. Valg av rute avhenger av vær og vind, og vi forsøker å legge opp en tur som passer for alle deltakerne.

DATOER, PRIS OG PÅMELDING HER!

 

SUP Safari Akerselva

Bli med på en litt mer actionfylt tur ned Akerselva på SUP! Det er ikke et «must», men det kan være greit å ha prøvd SUP tidligere.

Turen starter ved Nedre Foss Park på Grünerløkka, og ender opp i Bjørvika.

DATOER, PRIS OG PÅMELDING HER!

 

Flere datoer for de fleste turer kommer!

 

Vi arrangerer også private turer. Send oss en forespørsel på e-post eller via vårt kontaktskjema.

Les våre vilkår for bestilling av kurs og turer her.

 

På tur gjennom sundet mellom Saraholmen og Borøya i Oslofjorden

 

Pause med sandwich og smoothie er fast innslag på alle turer

 

Flytende hvilestund på Oppstrynsvatnet under Strynefestivalen