SUP Safari

Padletur med guide

Bli med oss på en uforglemmelig turopplevelse – stående på vannet! Brettpadling er en super måte for å komme seg enkelt ut på fjorden. Du får oppleve byen og fjorden fra en helt annen side, og stående får du god oversikt over de vakre omgivelsene vi padler i.

Vi arrangerer rolige turer i Oslofjorden og på Drammenselva som varer i 2 eller 3 timer. Du kan blant annet padle rundt øyene utenfor Høvikodden, utforske Sandvikselva, padle ned Akerselva fra Mathallen og oppleve urbane turer i området ved det nye Munchmuseet og Operaen. I Dammen har vi to ulike turer

I løpet av de turene som varer i 3 timer, tar vi en pause på en holme eller strand og serverer nydelig påsmurt focaccia, nypresset juice og kaffe levert av Godt Brød. På 2-timers-turene tar vi også med en liten snack i tilfelle vi rekker en kort stopp.

Turene passer for alle i alle aldre – har du ikke padlet SUP tidligere, gir vi deg en kort intro før turen og vi gir deg padletips på veien. Tidligere kursdeltakere og alle andre SUP´ere som vil være med på en hyggelig og sosial opplevelse er hjertelig velkomne!

Du kan ta med eget brett eller leie av oss.

Her kan du se hvor de ulike turene starter:
Oslofjorden / Høvikodden 
Oslofjorden / Slependen 
Sandvika / Sandvikselva 
Oslo – Akerselva
Oslo sentrum / Bjørvika 
Drammen / Krokstadelva 
Drammen / Åssiden

KLIKK FOR DATOER OG PÅMELDING:

OSLO/SANDVIKA  –  DRAMMEN

 

Vi arrangerer gjerne turer på forespørsel hvor som helst (minimum 6 deltakere). Send oss en forespørsel på e-post eller via vårt kontaktskjema.

På tur gjennom sundet mellom Saraholmen og Borøya i Oslofjorden

 

Pause med sandwich og smoothie er fast innslag på alle turer

 

Flytende hvilestund på Oppstrynsvatnet under Strynefestivalen