SUP Safari

Padletur med guide

Bli med oss på en uforglemmelig turopplevelse – stående på vannet! Brettpadling er en super måte for å komme seg enkelt ut på fjorden. Du får oppleve fjorden, øyene og byen fra en helt annen side, og stående får du god oversikt over de vakre omgivelsene vi padler i.

På våre 2 og 3 timers trenger du ingen forkunnskaper for å være med – vi gir en innføring i padling og alt som handler om sikkerhet, og du finner raskt balansen på våre meget stabile brett .

Vi arrangerer rolige turer i Oslofjorden og på Drammenselva. Vi padler blant annet rundt øyene utenfor Høvikodden, utforsker Sandvikselva, padler ned Akerselva fra Mathallen og opplever det urbane området i Bjørvika ved det nye Munchmuseet og Operaen.

På våre turer ned Akerselven pleier vi å avslutte turen med badstue på SALT, men vi avventer booking av badstue nå på grunn av koronasituasjonen.

Du kan velge mellom 2 timers, 3 timers og 5 timers tur, «Øyhopping», som vi introduserte sist sommer. Vi anbefaler 2 timers tur for de som ikke har prøvd SUP, men er du i generelt god fysisk form kan du gjerne bli med på en 3 timers tur. Skal du være med på 5 timers tur, bør du har padlet SUP eller kajakk tidligere.

Tradisjon tro tar vi en liten pause med noe å bite i pluss en juice eller smoothie i løpet av turen.

Turene passer for alle i alle aldre – har du ikke padlet SUP tidligere, gir vi deg en kort intro før turen og vi gir deg padletips på veien. Tidligere kursdeltakere og alle andre SUP’ere som vil være med på en hyggelig og sosial opplevelse er hjertelig velkomne!

Ta med eget brett eller lei av oss.

Her kan du se hvor ulike turer starter:
Oslofjorden, Sjøholmen 
Oslo, Akerselva
Drammen, Åssiden


Datoer og påmelding 2 og 3 timers turer:

OSLO / SANDVIKA – DRAMMEN

 

Flere datoer 2- og 3 timers, pluss datoer og påmelding til «Øyhopping», kommer.

 

Vi arrangerer også private turer. Send oss en forespørsel på e-post eller via vårt kontaktskjema.

Les våre vilkår for bestilling av kurs og turer her.

 

På tur gjennom sundet mellom Saraholmen og Borøya i Oslofjorden

 

Pause med sandwich og smoothie er fast innslag på alle turer

 

Flytende hvilestund på Oppstrynsvatnet under Strynefestivalen