SUP Safari

Padletur med guide

Bli med oss på en uforglemmelig turopplevelse – stående på vannet! Brettpadling er en super aktivitet for å komme seg enkelt ut på fjorden eller elva. Du får oppleve fjorden, øyene og byen fra en helt annen side, og stående får du god oversikt over de vakre omgivelsene vi padler i.

Vi arrangerer rolige turer i Oslofjorden og på Drammenselva. Vi padler blant annet rundt øyene utenfor Høvikodden i Sandvika, utforsker Sandvikselva, padler ned Akerselva fra Mathallen, litt mere action her, og opplever det urbane området i Bjørvika ved det nye Munchmuseet og Operaen. I Drammen padler vi ut fra Drammen campingplass på Åssiden. Tradisjon tro tar vi en liten pause med noe å bite i pluss en juice eller smoothie i løpet av alle turer.

På våre turer kan du ta med ditt eget SUP-brett eller leie av oss, og du kan velge mellom flere forskjellige turer.

 

2 timers guidet tur

Våre 2 timers turer passer for deg som har lite eller ingen erfaring med SUP fra tidligere. Mange synes dette er en fin intro til SUP og mange av våre deltakere har blitt hekta! Har du erfaring er du selvsagt også velkommen.

Vi stiller med sertifisert guide og vi gir en innføring i padle-teknikk og alt som omhandler sikkerhet, og for deg med erfaring kan du få verdifulle tips for egen teknikk. Nybegynnere finner raskt balansen på våre meget stabile brett Red Paddle Co.

Turene starter i på Sjøholmen i Sandvika og ved Drammen Campingplass. Valg av rute avhenger av vær og vind, og vi forsøker å legge opp en tur som passer for alle deltakerne.

Velg sted for datoer, priser og påmelding:

OSLO / SANDVIKA  –  DRAMMEN

 

3 timers guidet tur

Våre 3 timers turer passer perfekt til deg som har vært med på intro-kurs eller har padlet litt SUP på egenhånd, og vil være med på en hyggelig og sosial tur på Oslofjorden. Er du i generelt god fysisk form, har holdt i en kajakk-åre fra før, kan du bli med på denne uten å ha prøvd SUP.

Turene starter i på Sjøholmen i Sandvika. Valg av rute avhenger av vær og vind, og vi forsøker å legge opp en tur som passer for alle deltakerne.

KLIKK HER FOR DATOER, PRIS OG PÅMELDING

 

SUP Øyhopping

I 2020 introduserte vi en 5-6 timers guidet tur; SUP Øyhopping! Til vår store glede fikk vi gjennomført flere fullbooka og vellykka turer. Vil du være med på denne turen, er det en fordel om du har padlet SUP tidligere eller har erfaring med kajakk- eller kanopadling. Er du i god fysisk form og glad i vannaktiviteter går det helt sikkert fint om du ikke har prøvd SUP fra før.

Turen starter i på Sjøholmen i Sandvika. I løpet av dagen utforsker vi Oslofjorden og dens mange flotte øyer og holmer. Valg av rute avhenger av vær og vind, og vi forsøker å legge opp en tur som passer for alle deltakerne.

KLIKK HER FOR DATOER, PRIS OG PÅMELDING

 

SUP Sauna Safari Akerselva

På seinsommeren blir det SUP Safari ned Akerselva med flytende badstue etter turen! Turen går fra Nedre Foss Park, omtrent på høyde med Mathallen, og videre ut på fjorden i Bjørvika. Her rekker vi en lite sightseeing forbi Munchmuseet og Operaen før vi ender opp i en av KOK Oslo sine flytende badstuer.

KLIKK HER FOR DATOER, PRIS OG PÅMELDING

 

Private turer

Vi arrangerer også private turer. Send oss en forespørsel på e-post eller via vårt kontaktskjema.

Les våre vilkår for bestilling av kurs og turer her.

 

På tur gjennom sundet mellom Saraholmen og Borøya i Oslofjorden. Foto: Hallgeir Thorbjørnsen

 

Pause med sandwich og smoothie er fast innslag på alle turer. Foto: Inga Maria Beddari

 

SUP Safari i Bjørvika med skulpturen «She Lies» i bakgrunnen. Foto: Anine Bjørnsen