SUP Safari

Padletur med guide

Bli med oss på en uforglemmelig turopplevelse – stående på vannet! Brettpadling er en super aktivitet for å komme seg enkelt ut på fjorden eller elva. Du får oppleve fjorden, øyene og byen fra en helt annen side, og stående får du god oversikt over de vakre omgivelsene vi padler i.

Vi arrangerer rolige turer i Oslofjorden og på Drammenselva. Vi padler blant annet rundt øyene utenfor Høvikodden, utforsker Sandvikselva, padler ned Akerselva fra Mathallen, litt mere action her, og opplever det urbane området i Bjørvika ved det nye Munchmuseet og Operaen. Tradisjon tro tar vi en liten pause med noe å bite i pluss en juice eller smoothie i løpet av alle turer.

På våre turer kan du ta med eget brett eller leie av oss, og du kan velge mellom 5 forskjellige turer.

 

Nyhet: SUP Vinter-Safari med og uten badstue!

Endelig er vi igang med våre lenge planlagte vinterturer på SUP! Vinteren er helt unik for padling – ingen andre er på vannet og på en stille vinterdag er det duket for en flott padleopplevelse utenom det vanlige.

Vi lanserer nå to turer:
1. SUP Vinter-Safari i Bjørvika med avslutning på en av KOK sine flytende badstuer i Bjørvika.

2. SUP Vinter-Safari i Sandvika ved Sjøholmen. Vi avslutter denne turen med varm drikke på kafeen på Sjøholmen Kunst- og Kulturhus.

Vi tar selvsagt høyde for værforhold og ikke minst om isen har gått der vi ønsker å padle. Dersom vi blir forhindret i å gjennomføre på oppsatte datoer har vi flere aktuelle datoer i bakhånd.

SE HER FOR DATOER, PRIS OG PÅMELDING

 

2 timers intro-tur

Vi anbefaler våre 2 timers turer for deg som kun så vidt eller ikke har prøvd SUP tidligere. Mange synes dette er en fin intro til SUP og flere av våre deltakere har blitt hekta! Vi gir en innføring i padle-teknikk og alt som omhandler sikkerhet, og du finner raskt balansen på våre meget stabile brett.

Turene starter i på Sjøholmen i Sandvika og ved Drammen Campingplass. Valg av rute avhenger av vær og vind, og vi forsøker å legge opp en tur som passer for alle deltakerne.

Datoer og påmelding for 2022 lanseres i mars/april.

 

3 timers guidet tur

Våre 3 timers turer passer perfekt til deg som har vært med på intro-kurs eller har padlet litt SUP på egenhånd, og vil være med på en hyggelig og sosial tur på Oslofjorden. Er du i generelt god fysisk form, har holdt i en kajakk-åre fra før, kan du bli med på denne uten å ha prøvd SUP.

Turene starter i på Sjøholmen i Sandvika. Valg av rute avhenger av vær og vind, og vi forsøker å legge opp en tur som passer for alle deltakerne.

Datoer og påmelding for 2022 lanseres i mars/april.

 

SUP Øyhopping

Sist sommer introduserte vi en 5-6 timers SUP Øyhopping og til vår store glede fikk vi gjennomført to fullbooka og vellykka turer. Vil du være med på denne turen bør du ha padlet en del SUP tidligere eller ha solid erfaring med kajakk- eller kanopadling.

Turen starter i på Sjøholmen i Sandvika. I løpet av dagen utforsker vi en større del av Oslofjorden og dens mange flotte øyer. Valg av rute avhenger av vær og vind, og vi forsøker å legge opp en tur som passer for alle deltakerne.

Datoer og påmelding for 2022 lanseres i mars/april.

 

SUP Safari Akerselva

Bli med på en litt mer actionfylt tur ned Akerselva på SUP! Det er ikke et «must», men det kan være greit å ha prøvd SUP tidligere.

Turen starter ved Nedre Foss Park på Grünerløkka, og ender opp i Bjørvika.

Datoer og påmelding for 2022 lanseres i mars/april.

 

Vi arrangerer også private turer. Send oss en forespørsel på e-post eller via vårt kontaktskjema.

Les våre vilkår for bestilling av kurs og turer her.

 

På tur gjennom sundet mellom Saraholmen og Borøya i Oslofjorden

 

Pause med sandwich og smoothie er fast innslag på alle turer

 

Flytende hvilestund på Oppstrynsvatnet under Strynefestivalen