SUP kurs teknikk

Foto: Red Paddle Co

Bli med på SUP-kurs med fokus på teknikk, utfordringer og «freestyle»!

Bytter du stadig side med åra for å holde kursen? Blir du fort sliten i armene? Synes du det er utfordrende å padle i motvind? Vet du hvordan du kan «svinge på en fem-øring»? Vi introduserer et helt nytt SUP teknikk-kurs!

Etter snart 10 år med intro-kurs og guidede turer har vi gleden av å invitere dere som allerede har erfaring med SUP, til et kurs hvor vi kan ha full fokus på SUP teknikk. Kurset passer for deg som har vært på intro-kurs, er selvlært, eller bare vil lære mer om SUP teknikk. Dette kurset vil vi utvikle sammen med dere som melder dere på, men vi har noen tanker om hva vi tror kan være et bra innhold:

  • Teknikk for stø kurs uten å måtte bytte side med åra
  • Effektiv padling med bruk av kjernemuskulatur – gir deg bedre utholdenhet på langtur
  • SUP race-teknikk – hvor raskt kan vi padle på korte distanser?
  • Ulike svinge-teknikker (det finnes flere enn én)
  • Freestyle

Vi tilpasser kurset til deltakerne og deres ønsker, og vi bruker gjerne tid på individuelle tilbakemeldinger. Vi skal selvsagt også ha det gøy og gi deltakerne utfordringer!

Kurset varer i 1,5 timer og vi har satt opp kurs både på Sognsvann i Oslo og Sjøholmen kunst- og kulturhus i Sandvika.

Vi gir kr 25 % rabatt til alle tidligere deltakere på kurs, yoga eller tur, og kr 200,- i rabatt om du stiller med eget brett!

Se priser og meld deg på her

Våre kurs holdes av sertifiserte instruktører og overholder ISA standard (International Surfing Association) Gjennomføring av oppsatte kurs forutsetter minimum 4 påmeldte.

Les våre vilkår for bestilling av kurs her.