Om oss

Vår historie

4elements ble etablert i 2004 med kite-kurs i Norge om vinteren og i Danmark om sommeren. Fra 2006 til 2015 arrangerte vi årlig 4 uker med kitecamps i Hvite Sande på vestkysten av Danmark, og fra 2016 har vi invitert til årlig SUP, surf og kite-camp på Klitmøller, kjent som «Cold Hawaii» på grunn av spesielt gode forhold for bølgesurfing.

Sommeren 2011 startet vårt SUP-eventyr med innkjøp av 10 oppblåsbare Stand Up Paddle-brett fra Red Paddle Co, og vi hadde våre første kurs under kitecampen i Hvide Sande. Siden mai 2012 har vi holdt kurs og arrangert guidede turer (SUP Safari) i Oslo-området og etterhvert i Drammen. Vi er mobile med våre SUP-aktiviteter og er fast kursholder og tur-arrangør på Strynefestivalen, Vinjerock og Fjellfilmfestivalen.

I 2016 introduserte vi SUP yoga – en aktivitet som har blitt spesielt populær på festivalene, og som vi også tilbyr på Sognsvann i Oslo. Sidene sommeren 2019 har også intro til SUP elvepadling blitt en av våre aktiviteter på festivalene.

SUP har de siste 10 årene vært verdens raskest voksende vannsport og vi har hatt gleden av å ha mer enn 4000 deltakere på våre kurs og aktiviteter – både barn, ungdom, voksne og pensjonister. I Norge har aktiviteten økt spesielt mye de tre-fire siste sesongene.

4elements er listet som offisiell SUP-skole i Red Paddle sin globale plattform for hvor du kan lære SUP: Learn2paddleboard.com. Alt utstyr er levert av vår samarbeidspartner SrfSnoSk8 – en av Norges desidert beste SUP- og surfesjapper.

Våre SUP instruktører er sertifisert av ISA (International Surfing Association).

Har du spørsmål? Kontaktinformasjon finner du her.