Om oss

4elements ble etablert i 2004. Siden 2005 har vi hatt snowkiting kurs i Norge om vinteren og kiteboarding kurs i Danmark om sommeren. Fra 2006 til 2015 arrangerte vi årlig en 4 ukers kitecamp i Hvite Sande i Danmark, før vi i 2016 flyttet vår base til Klitmøller, kjent som «Cold Hawaii» på grunn av spesielt gode forhold for bølgesurfing. Her har vi to årlige SUP, surf og kite-camps; en på våren og en om høsten.

Sommeren 2011 kjøpte vi inn 10 oppblåsbare Stand Up Paddle-brett (SUP-brett) og hadde våre første kurs under kitecampen i Hvide Sande. Siden mai 2012 har vi holdt padlekurs og arrangert guidede turer, SUP Safari, i Oslo-området og etterhvert i Drammen. 4elements er mobile med alle våre aktiviteter og vi er fast kursholder og tur-arrangør på Strynefestivalen, Vinjerock og Fjellfilmfestivalen.

SUP yoga introduserte vi sommeren 2016 – en aktivitet som har blitt spesielt populær på festivalene, men som vi også tilbyr på Sognsvann i Oslo.

Våre kite-instruktører er utdannet gjennom International Kiteboarding Organization (IKO). Vårt fremste fokus er sikkerhet og derfor har vi maks 4 elever pr. instruktør. Fra sommeren 2009 hadde vi en periode hvor vi utdannet IKO Kiteboarding instruktører i Danmark. Våre SUP instruktører er sertifisert av ISA (International Surfing Association).

I tillegg til kiting og SUP har flere av våre instruktører utdanning innen idrett og friluftsliv. Vi har også instruktører som er utdannet innen klatring, alpint, snowboard og telemark, slik at vi kan arrangere aktiviteter og kurs i disse disiplinene ved forspørsel. Ta kontakt for mer informasjon.

Kontaktinformasjon finner du her.