Ski

Instruktørkurs – PT timer – Events – Utdrikkingslag

4elements har skiinstruktører utdannet på høyeste internasjonale nivå, ISIA (International Ski Instructors Association). Denne sesongen arrangerer vi ski- og snowboard instruktørkurs i Saalbach i Saalbach og vi introduserer privattimer på høyt nivå. Vi kan arrangere utdrikkingslag og events for bedrifter, foreninger og andre grupper hvor vi kan lage skiaktiviteter for personer alle aldre på alle nivåer.

 

Instruktørkurs

I desember holder vi ski- og snowboard instruktørkurs trinn 1 i samarbeid med Lommedalen Ski- og Snowboardskole og Snow Academy i Saalbach. Alle våre kurs er godkjent av og følger Den Norske Skiskole (DNS) sin rammeplan. Kursene er også godkjent som trener 1 kurs i Norges Skiforbund.

Se mer info og påmelding her.

 

Privattimer carving

Flere og flere ønsker å få bedre teknikk både for kjøring i bakken og ikke minst ned fra fjellet etter en topptur. Bedre skiteknikk gir større skiglede, øker sikkerheten og det gjør også at skikjøring under varierende forhold blir mye mindre energikrevende! Vi har skilærere med mer enn 20 års erfaring med toppturer og mer enn 10 års erfaring med undervisning av carving-teknikk i bakken.

Vi kan undervise deg på ditt nivå og vi garanterer god progresjon uansett hvilket nivå du er på fra før. Har du stått mye på ski, kan det være lurt å ta en time en gang i blant for å se om du er på rett vei – små justeringer av grunnteknikk kan gjøre underverker for kontroll i stor fart på vanskelig føre.

Ta kontakt for et godt tilbud.

 

Events og utdrikkingslag

Ta kontakt for et godt tilbud.