Ski

Bli en bedre og tryggere skikjører med 4elements

4elements har skiinstruktører utdannet på høyeste internasjonale nivå, ISIA (International Ski Instructors Association). Vi vil fra sesongen 2018/19 tilby guidede toppturer, teknikkurs for topptur og carving-kurs i bakke. Kommende sesong holder vi også skiinstruktørkurs i Saalbach.

 

Skiinstruktørkurs Saalbach, Østerrike

5.-12. januar 2019 holder vi skiinstruktørkurs trinn 1 og trinn 2 i samarbeid med Lommedalen Ski- og Snowboardskole og Snow Academy i Saalbach. Alle våre kurs er godkjent av og følger Den Norske Skiskole (DNS) sin rammeplan. Kursene er også godkjent som trener 1 kurs i Norges Skiforbund.

Klikk her for info om påmelding

 

PT – privattimer

Flere og flere ønsker å få bedre teknikk både for kjøring i bakken og ikke minst ned fra fjellet etter en topptur. Bedre skiteknikk gir større skiglede, øker sikkerheten og det gjør også at skikjøring under varierende forhold blir mye mindre energikrevende. Vi har skilærere med mer enn 20 års erfaring med toppturer og mer enn 10 års erfaring med undervisning av carving-teknikk i bakken.

Vi kan undervise deg på ditt nivå og vi garanterer god progresjon uansett hvilket nivå du er på fra før. Har du stått mye på ski, kan det være lurt å ta en time en gang i blant for å se om du er på rett vei – små justeringer av grunnteknikk kan gjøre underverker for kontroll i stor fart og på vanskelig føre.

Vi har base i Oslo og Drammen, men vi kan komme dit du ønsker undervisning.

Ta kontakt for et godt tilbud.

 

Events og utdrikkingslag

Har din bedrift eller vennegjeng behov for en skiinstruktør til ditt arrangement? 4elements har ansvaret for drift av Lommedalen- Ski & Snowboardskole i samarbeid med Lommedalens Idrettslag – dermed har vi tilgang på mange dyktige instruktører!

Ta kontakt for et godt tilbud.