Cold Hawaii – høst 2018

COLD HAWAII WEEKEND CAMP

Klitmøller (DK) torsdag 27. – søndag 30. september 2018


Vi inviterer til weekend camp på Klitmøller i Danmark, også kjent som «Cold Hawaii», som er Nord-Europas beste surf-spot – et sant paradis for surfere på alle nivåer. Her finnes også flere gode kite-spots.

Våre camper er intime og hyggelige, og vi legger stor vekt på det sosiale gjennom felles måltider og aktiviteter utenom oppsatte kurs, som sandvolley, slack line, kubb, sjonglering, bålkos med mer.

Alle er velkomne uavhengig av nivå – om du vil være med på kurs eller ei!

 

KURS OG UTSTYR

På campen tilbyr vi nybegynnerkurs i bølgesurfing, SUP-surfing og kitesurfing. Kursene passer for alle personer i alle aldre, og man behøver ingen forkunnskaper. Alt av nødvendig utstyr og våtdrakter er inkludert på alle kurs.

Vi har våtdrakter og oppblåsbare SUP-brett til utlån. Alle andre typer brett til surfing og alt av kiteutstyr kan leies til en rimelig penge til campdeltakere som ikke skal på kurs – fra kr 250,-.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Vi møtes torsdag kveld for velkomstmøte og sosialt samvær. Deltakere må selv ordne reise – vi ordner overnatting og felles måltider.

Reise

Deltakere må selv sørge for reise til og fra campen. Klitmøller ligger på vestkysten av Nordgylland – i underkant av 2 timer kjøring fra Hirtshals.

For de som bor i Oslo-området anbefaler vi ferge:
Larvik – Hirtshals med Colorline – bestill her på colorline.no
Langsund – Hirtshals med Fjordline – bestill her på fjordline.com

Colorline har også seilinger fra Kristiansand til Hirtshals , og Fjordline fra Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Vi kan være behjelpelig med å organisere samkjøring fra Oslo via Larvik-Hirtshals – ta kontakt på mail(snabel-a)4elements.no.

Overnatting

Overnatting skjer i sommerhus/hytter med felles bad, stue og kjøkken. Her kan man velge om man vil ha et rom alene eller dele med en annen i 2-4 sengs rom.

Mat

Vi stiller med alle måltider; frokost, lunsj og middag fredag/lørdag samt frokost/matpakke søndag. Vi legger vekt på sosiale måltider med meget god mat levert av Den Gamle Slagder i Thisted – noe for enhver smak og selvsagt vegetariske retter til de som ønsker.

KLIKK HER FOR PRISER OG PÅMELDING

 

SUP-surf  med oppblåsbart brett fra Red Paddle

 

Kitesurfing på camp ved Ringkøbing Fjord